Lohinyytit

(4 hengelle)

400 g kylmäsavulohta
2 kesäkurpitsaa
tilliä, nippu
1 prk hovijuustoa, (200g, maustettua)
1-3 limeä
suolaa, mustapippuria ja vähän voita

Foliota nyytteihin

Leikkaa foliosta 4 neliöitä (30×30).
Viipaloi kesäkurpitsa, asettele limittäin foliolle.
Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria ja tilliä.
Laita viipaleiden päälle juustoa, nokare voita ja viimeiseksi lohiviipaleet.
Purista päälle lime-mehua ja sulje nyytti.

Paista 275 C lämpötilassa 45 min.

Perunan kanssa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s