Dugg: Profile of Pekka-Erik Auvinen, the YouTube killer | NEWS.com.au

“(..) PEKKA-ERIC Auvinen sat among the chaos he had caused at Jokela High School, pressed a .22 calibre pistol against his skull and pulled the trigger. He had done what he had come to do.

He had killed seven students and a teacher in the small town of Tuusula, in southern Finland. The killing spree came just hours after he posted a final video on YouTube, the last chapter in a grim catalogue that foreshadowed his deadly intent. (…)”

read more | digg story

Advertisements

7 thoughts on “Dugg: Profile of Pekka-Erik Auvinen, the YouTube killer | NEWS.com.au

 1. Suomi24stä kadonneet viestit Pekka Ericin ja Jokelan tapahtumista (aika paljastavaa- totuus salataan-kuka taustalla? Onnistuin tallentamaan vain muutaman-Varmaan ainakin 100 viestiä kadonnut AIHEESTA JOISSA PALJON MM. KIINNOSTAVIA LINKKEJÄ SSRI -LÄÄKKEESTÄ jota Pekka Eric Auvinen oli saanut psykiatriltaan ennen murhia, ja joka on sama aine jota aiemmin olivat mm. saaneet Columbinen massamurhaajat,Sanna Sillanpää ja Virginia techin massamurhaaja. Ei tuosta voi muuta päätrellä kuin että totuus salataan, ja että suomi24 on tiukasti yhteydessä moisiin piireihin jotka salaavat totuutta, kuten media ja viranomaiset.On kauheata että sama lääke on jaossa koko ajan nuorille, ja toisaalta on melkein kauheampaa huomata kuinka Stasi-systeemi on toiminnassa koko ajan ja jopa kansainvälisesti.Totuuden sijasta ihmisille annetaan bullshit artikkeleita Pekka Ericin ajatuksista ja internet sivuista , ja leimataan internetiiä ja politiikkaa vaaralliseksi,ja kehtaavat vielä sanoa että tarvitaan psykiatria ja seurantaa.Ainoa joka valvontaa tarvitsee on moinen psykiatria joka jakaa nuorille moisia tappajapillereitä.
  Samoin ytheydet tanskaan on vaiettu.Pekan nettiyhteys oli tanskalais-englantilais yhteyksinen aatelissuku nainen ,joka saattaa olla ollut yhteydessä illuministi hierarkiaan kuuluviin mielenkontrollointi-piireihin.Pekan natsi touhu on saattanut olla osa natsisatanisti jengejä-ja noistakin oli monta vioestiä jotka poistui heti- ja mainittiiin mm. että tanskan satanistigootinatsi jengit on osa mind control mielenkontrollointi touhuja jossa m´ielenkontrollointia voidaan tehdä jengien roolipelinä, ja johto saattaa tulla tanskan natsi-goth-satanisti hierarkian piiristä.Tanska on vanha illuministi maa-jonka kuningashuone on perinteisesti osa illuministi hierarkiaa.CIA MKULTRA projektit on jo 60-luvulla tutkineet mind control meíelenkontrollointia ja mm. huumeiden (SSRI?) käyttoä siinä.CIA lennot tanskaan ja pohjolassa voi olla osa tuota hommaa-ja noista goottinatsisatanisteista mainittiin että osa niistä(jengien johtajat?) saattaa omata poliisivaltuudet salassa- ja koko tuo homma on niin korkealla tasolla että ne on kaikki lain yläpuolella ja siksi juuri ne voi salata kaiken.Tuo selittää sen miksi tiedot koko jokelan tapauksesta salataan?):
  Poistetut viestit:
  SSRI PILLERIT TAPPAA
  Kirjoittanut: PSYKIATRI POSEEN?
  http://www.ssristories.com/index.php
  ———-
  PSYKIATRIN NIMI SALATAAN-MIKSI
  Kirjoittanut: MURHAPILLERI JOKELA 666
  SANNA SILLANPÄÄ JA ERIC -SAMA PSYKIATRI?
  MEDIA HOI !!!!!!
  ——
  MIND CONTROL JATKUU
  Kirjoittanut: JOKELA PSYKIATRI NATSISMI
  MIND CONTROL JATKUU
  MUA KIUSATAAN
  JA VAINOTAAN KOKO AJAN
  AIVAN KUTEN PEKKAAKIN

  STOP TANSKA NATSI MIND CONTROL eli mielenkontrollointi(MIND =MIELI,CONTROL=kontrollointi)
  NYT!!!!!!!!!!!!!
  KAIKKI TIETO TANSKA YHTEYKSISTÅ ESIIN HETI!!!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: CIA 666 LENNOT?
  VIESTIT KATOAA-TOTUUS SALATTU-
  ROOLIPELI SATANISMILLA KIUSATAAN IHMISET- SATANOJENGIEN UHTRIT JA SAADAAN NE TEKEEN PAHAA.
  MINUNKIN NIMI ON SUOMI24 LAITETTU-JA SATANISTI JENGIT KIUSAA KOKO AJAN.
  SE ON TIEDOSSA –
  JENGI SATANISTIT SAANEET YHEYDET TANSKASTA.
  JOKAINEN TANSKASTA SUOMEEN OLLUT YHTEYS 2000-2007 ON TUTKITTAVA JA MÅRTENSEN NATSI NAZI MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI PSYKIATRIA ON STOPATTAVA NYT HETI !
  ILMOITTAKAA POLIISILLE KAIKKI TIEDOT JOKA TANSKA YHTEYKSISTÄ HETI:TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS VAIETAAN
  Kirjoittanut: JOKELA SATANISMI 10.11.2007 klo 13.27
  TANKSAN MIELENKONTROLLOINTI MÅRTENSEN YHTEYS VAIETTU.
  TANASCHEEL OLI HALFDAN – PUOLIKSI TANSKALAINEN NETTI KAVERI JOKA LUULTAVASTI OLI NATSI SATANISMIA.
  NATSI SATANISTINEN MIELENKONTROLLOINTI MIND CONTROL ON TUNNETTU ASIA-
  JA PSYKIATRI VOI OLLA MUKANA –
  TAI NATSI SATANISTI JOKELA TAI NATSI GOOTTI SATANISTI JENGIT MUKANA-
  KAIKKI TANSKA YHYTEYDET SELVITETTÄVÄ HETI-
  ILMOITUS POLIIISILLE HETI!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  PSYKIATRIN NIMI SALATTU
  Kirjoittanut: JOKELA MIKSI ?
  MIKSI?
  ONKO KYSE ELIITIN EU NATSI SATANISTEISTÄ MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI OPERAATIOSTA TAAS.
  ONKO TUTKIMUS TARKKA-
  VAI SALAAKO POLIISI TAAS TODISTEET JA LAKAISEE MATON ALLE?
  = ELIITTI MIND CONTROL OPERAATIO-
  SATANISTINEN MAAILMAN NEW WORLD ORDER- ELIITIN OPERAATIO ?
  SSRI -PILLERIT ANNETTIIN TAHALLAAN PEKALLE JA KIUSATTIIN???
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANASCHEEL LAUKAISI )?
  Kirjoittanut: MIND CONTROL? 10.11.2007 klo 13.50
  TANASCHEEL
  TANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEEL
  MÅRTENSEN NAZI MIELENKONTROLLOINTI MKULTRA CIA LENTO LENNOT TANSKA MIND CONTROL OPERATIONS STOPPIIN HETI!
  KAIKKI TIETO NATSI JENGIEN
  Kirjoittanut: SATANISMI
  KAIKKI TIETO NATSI GOOTTI JENGIEN SATANISTIYHTEYDET TANSKAAN HETI POLIISILLE TIETO.
  MÅRTENSEN MIND CONTROL CIA MKULTRA CIA LENNOT LENTO YTHEYDET JA JOKA TANSKALAISEN KONTAKTIT SUOMESSA 2000-2007 TIETO POLIISILLE HETI!

  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: MEDIA VALEHTELEE
  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: NAZI EU SALALIITTO
  MURHA SALALLIITTO
  EUVOSTOLIITTOLAINEN SUOMI24 POISTAA VIESTIT-
  MEDIA EI KERRO SSRI- MURHAPILLERIEN VAIKUTUKSISTA-
  JO 1000 MURHAA:
  http://www.ssristories.com/index.php
  JA SATANISTI MIND CONTROL NAZI YHTEYDET SALATAAN, MM. TANSKA MÅRTENSEN HALFDAN NAZI BITCH INTERNET YHTEYS JA GOOTTI NATSI JENGIEN TOIMINTA YHTEYDET SUOMI-TANSKA 2000-2007- TULISI TUTKIA-
  KAIKKI YHTEYDET-JOKA TIETO TANSKAISISTA YHTEYKSISTÄ SUOMEN JENGEIHIN JA SIITÄ MITEN NE ON MM. LAITTANEET NAZI MIND CONTROL ELI IMIELENKONTROLLOINTI SIAT SUOMI24 JA KOKO NETTIIN SUOMESSA JA MEDIAAN JA TV:SEEN, JNE.
  NOILLE GOOTTINATSISIOILLE JENGEILLE ANNETAAN POLIISIVALTUUDET SALASSA- JA NOI TYYPIT LENTELLEE CIA LENNOILLA PITKIN MAAILMAA JA TEKEE MIND CONTROLLIA MIELENKONTROLLOINTIA –
  JA SEKOITTI PEKANKIN PÄÄN?
  ———-
  Muistikuvan mukaan joitakin poistettujen viestien aiheita:
  Tanskalainen mind control eli mielenkontrollointi yhteisö takana.
  SSRI nimen alkuperä?:
  SS= nazi SS
  R = ensimmäinen kirjain Rasmussen nimestä,joka on tanskan mind control yhteisön tunnettu tyyppi.
  I= englanniksi ‘minä’.
  SSRI nimi on siten osa maailmaa hallitsevan business eliitin ‘salakieltä’ jota he voivat tehdä koska maailman eliitti omistaa kaikki businekset maailmassa-ja tuollaiset nimet ja firmanimetkin on vain niiden keskinäistä merkkikieltä,tai tarkoitettu vihjaamaan ihmisille niiden mahdista,koska ne hallitsee koko maailmaa,hallituksetkin tottelee suurimpia ja rikkaampia kansainvälisiä piirejä-
  jotka eivät olemassaolostaan anna tietoa ihmisille,vaan toimivat salassa.Se on helppoa koska ne omistavat myös median.
  Natsi ja satanistiset jengit on samaa, esim, Hitleri oli Thulesociety-satanisti, ja kaikki natsiporukat on satanismiseen hierarkiaan kuuluvia.Tanskan yhteydet Auvinen Pekka Eric’iin tutkittava,on liian monta tanskan
  mind controlliin viittaavaa asiaa:Tanska on CIA -nato – maa,tanska maalilman vanhimipia illuministi maita ja mind control illuministien toimintaa,CIA lennot tehty tanskasta,Pekka Ericin kontakti oli internet Tansachee opuloiksi tanskalainen natsismiin ja sioten satanistiseen toimintaan litettävä henkilö,ja halfdan-puoliksi tanskalainen Tanaschee on aatelinen,joka voi viitata korkeaan illuministiseen toimintaan(mind control?).
  Mind control eli mielenkontrollointi voidaan tehdä roolipelaamisena jolloin tyyppi joka tekee mind cotnrolloia ei edes itse tarvitse olla tietoinen koko asiasta, senkun vain tekee mitä sen pakotetaan tekeen SMS’ien tai puhelujen tai internetin kautta.Mind controller panee jengi jäsenet tekeen mind controllia tuolla tavalla- ja uhri voidaan saattaa hulluuteen.
  Esim minua kiusataan koko ajan viranomaisten,jengien,ja kaikkien taholta-joten tiedän mistä on kysymys.Jatkuva uhka ja kiuusaaminen.
  2 päivän aikana jolloin kirjoitin palstalle,oli jo minulle tehty n. 3-4 ihmisoikeus mind control rikosta ennen kuin edes ehdin avaamaan internet yhteyden.
  STOP MORTENSEN MIND CONTROL TANSKA
  Control society has revealed itself
  Pekka was a mind control victim?

 2. Suomi24stä kadonneet viestit Pekka Ericin ja Jokelan tapahtumista (aika paljastavaa- totuus salataan-kuka taustalla? Onnistuin tallentamaan vain muutaman-Varmaan ainakin 100 viestiä kadonnut AIHEESTA JOISSA PALJON MM. KIINNOSTAVIA LINKKEJÄ SSRI -LÄÄKKEESTÄ jota Pekka Eric Auvinen oli saanut psykiatriltaan ennen murhia, ja joka on sama aine jota aiemmin olivat mm. saaneet Columbinen massamurhaajat,Sanna Sillanpää ja Virginia techin massamurhaaja. Ei tuosta voi muuta päätrellä kuin että totuus salataan, ja että suomi24 on tiukasti yhteydessä moisiin piireihin jotka salaavat totuutta, kuten media ja viranomaiset.On kauheata että sama lääke on jaossa koko ajan nuorille, ja toisaalta on melkein kauheampaa huomata kuinka Stasi-systeemi on toiminnassa koko ajan ja jopa kansainvälisesti.Totuuden sijasta ihmisille annetaan bullshit artikkeleita Pekka Ericin ajatuksista ja internet sivuista , ja leimataan internetiiä ja politiikkaa vaaralliseksi,ja kehtaavat vielä sanoa että tarvitaan psykiatria ja seurantaa.Ainoa joka valvontaa tarvitsee on moinen psykiatria joka jakaa nuorille moisia tappajapillereitä.
  Samoin ytheydet tanskaan on vaiettu.Pekan nettiyhteys oli tanskalais-englantilais yhteyksinen aatelissuku nainen ,joka saattaa olla ollut yhteydessä illuministi hierarkiaan kuuluviin mielenkontrollointi-piireihin.Pekan natsi touhu on saattanut olla osa natsisatanisti jengejä-ja noistakin oli monta vioestiä jotka poistui heti- ja mainittiiin mm. että tanskan satanistigootinatsi jengit on osa mind control mielenkontrollointi touhuja jossa m´ielenkontrollointia voidaan tehdä jengien roolipelinä, ja johto saattaa tulla tanskan natsi-goth-satanisti hierarkian piiristä.Tanska on vanha illuministi maa-jonka kuningashuone on perinteisesti osa illuministi hierarkiaa.CIA MKULTRA projektit on jo 60-luvulla tutkineet mind control meíelenkontrollointia ja mm. huumeiden (SSRI?) käyttoä siinä.CIA lennot tanskaan ja pohjolassa voi olla osa tuota hommaa-ja noista goottinatsisatanisteista mainittiin että osa niistä(jengien johtajat?) saattaa omata poliisivaltuudet salassa- ja koko tuo homma on niin korkealla tasolla että ne on kaikki lain yläpuolella ja siksi juuri ne voi salata kaiken.Tuo selittää sen miksi tiedot koko jokelan tapauksesta salataan?):
  Poistetut viestit:
  SSRI PILLERIT TAPPAA
  Kirjoittanut: PSYKIATRI POSEEN?
  http://www.ssristories.com/index.php
  ———-
  PSYKIATRIN NIMI SALATAAN-MIKSI
  Kirjoittanut: MURHAPILLERI JOKELA 666
  SANNA SILLANPÄÄ JA ERIC -SAMA PSYKIATRI?
  MEDIA HOI !!!!!!
  ——
  MIND CONTROL JATKUU
  Kirjoittanut: JOKELA PSYKIATRI NATSISMI
  MIND CONTROL JATKUU
  MUA KIUSATAAN
  JA VAINOTAAN KOKO AJAN
  AIVAN KUTEN PEKKAAKIN

  STOP TANSKA NATSI MIND CONTROL eli mielenkontrollointi(MIND =MIELI,CONTROL=kontrollointi)
  NYT!!!!!!!!!!!!!
  KAIKKI TIETO TANSKA YHTEYKSISTÅ ESIIN HETI!!!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: CIA 666 LENNOT?
  VIESTIT KATOAA-TOTUUS SALATTU-
  ROOLIPELI SATANISMILLA KIUSATAAN IHMISET- SATANOJENGIEN UHTRIT JA SAADAAN NE TEKEEN PAHAA.
  MINUNKIN NIMI ON SUOMI24 LAITETTU-JA SATANISTI JENGIT KIUSAA KOKO AJAN.
  SE ON TIEDOSSA –
  JENGI SATANISTIT SAANEET YHEYDET TANSKASTA.
  JOKAINEN TANSKASTA SUOMEEN OLLUT YHTEYS 2000-2007 ON TUTKITTAVA JA MÅRTENSEN NATSI NAZI MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI PSYKIATRIA ON STOPATTAVA NYT HETI !
  ILMOITTAKAA POLIISILLE KAIKKI TIEDOT JOKA TANSKA YHTEYKSISTÄ HETI:TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS VAIETAAN
  Kirjoittanut: JOKELA SATANISMI 10.11.2007 klo 13.27
  TANKSAN MIELENKONTROLLOINTI MÅRTENSEN YHTEYS VAIETTU.
  TANASCHEEL OLI HALFDAN – PUOLIKSI TANSKALAINEN NETTI KAVERI JOKA LUULTAVASTI OLI NATSI SATANISMIA.
  NATSI SATANISTINEN MIELENKONTROLLOINTI MIND CONTROL ON TUNNETTU ASIA-
  JA PSYKIATRI VOI OLLA MUKANA –
  TAI NATSI SATANISTI JOKELA TAI NATSI GOOTTI SATANISTI JENGIT MUKANA-
  KAIKKI TANSKA YHYTEYDET SELVITETTÄVÄ HETI-
  ILMOITUS POLIIISILLE HETI!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  PSYKIATRIN NIMI SALATTU
  Kirjoittanut: JOKELA MIKSI ?
  MIKSI?
  ONKO KYSE ELIITIN EU NATSI SATANISTEISTÄ MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI OPERAATIOSTA TAAS.
  ONKO TUTKIMUS TARKKA-
  VAI SALAAKO POLIISI TAAS TODISTEET JA LAKAISEE MATON ALLE?
  = ELIITTI MIND CONTROL OPERAATIO-
  SATANISTINEN MAAILMAN NEW WORLD ORDER- ELIITIN OPERAATIO ?
  SSRI -PILLERIT ANNETTIIN TAHALLAAN PEKALLE JA KIUSATTIIN???
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANASCHEEL LAUKAISI )?
  Kirjoittanut: MIND CONTROL? 10.11.2007 klo 13.50
  TANASCHEEL
  TANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEEL
  MÅRTENSEN NAZI MIELENKONTROLLOINTI MKULTRA CIA LENTO LENNOT TANSKA MIND CONTROL OPERATIONS STOPPIIN HETI!
  KAIKKI TIETO NATSI JENGIEN
  Kirjoittanut: SATANISMI
  KAIKKI TIETO NATSI GOOTTI JENGIEN SATANISTIYHTEYDET TANSKAAN HETI POLIISILLE TIETO.
  MÅRTENSEN MIND CONTROL CIA MKULTRA CIA LENNOT LENTO YTHEYDET JA JOKA TANSKALAISEN KONTAKTIT SUOMESSA 2000-2007 TIETO POLIISILLE HETI!

  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: MEDIA VALEHTELEE
  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: NAZI EU SALALIITTO
  MURHA SALALLIITTO
  EUVOSTOLIITTOLAINEN SUOMI24 POISTAA VIESTIT-
  MEDIA EI KERRO SSRI- MURHAPILLERIEN VAIKUTUKSISTA-
  JO 1000 MURHAA:
  http://www.ssristories.com/index.php
  JA SATANISTI MIND CONTROL NAZI YHTEYDET SALATAAN, MM. TANSKA MÅRTENSEN HALFDAN NAZI BITCH INTERNET YHTEYS JA GOOTTI NATSI JENGIEN TOIMINTA YHTEYDET SUOMI-TANSKA 2000-2007- TULISI TUTKIA-
  KAIKKI YHTEYDET-JOKA TIETO TANSKAISISTA YHTEYKSISTÄ SUOMEN JENGEIHIN JA SIITÄ MITEN NE ON MM. LAITTANEET NAZI MIND CONTROL ELI IMIELENKONTROLLOINTI SIAT SUOMI24 JA KOKO NETTIIN SUOMESSA JA MEDIAAN JA TV:SEEN, JNE.
  NOILLE GOOTTINATSISIOILLE JENGEILLE ANNETAAN POLIISIVALTUUDET SALASSA- JA NOI TYYPIT LENTELLEE CIA LENNOILLA PITKIN MAAILMAA JA TEKEE MIND CONTROLLIA MIELENKONTROLLOINTIA –
  JA SEKOITTI PEKANKIN PÄÄN?
  ———-
  Muistikuvan mukaan joitakin poistettujen viestien aiheita:
  Tanskalainen mind control eli mielenkontrollointi yhteisö takana.
  SSRI nimen alkuperä?:
  SS= nazi SS
  R = ensimmäinen kirjain Rasmussen nimestä,joka on tanskan mind control yhteisön tunnettu tyyppi.
  I= englanniksi ‘minä’.
  SSRI nimi on siten osa maailmaa hallitsevan business eliitin ‘salakieltä’ jota he voivat tehdä koska maailman eliitti omistaa kaikki businekset maailmassa-ja tuollaiset nimet ja firmanimetkin on vain niiden keskinäistä merkkikieltä,tai tarkoitettu vihjaamaan ihmisille niiden mahdista,koska ne hallitsee koko maailmaa,hallituksetkin tottelee suurimpia ja rikkaampia kansainvälisiä piirejä-
  jotka eivät olemassaolostaan anna tietoa ihmisille,vaan toimivat salassa.Se on helppoa koska ne omistavat myös median.
  Natsi ja satanistiset jengit on samaa, esim, Hitleri oli Thulesociety-satanisti, ja kaikki natsiporukat on satanismiseen hierarkiaan kuuluvia.Tanskan yhteydet Auvinen Pekka Eric’iin tutkittava,on liian monta tanskan
  mind controlliin viittaavaa asiaa:Tanska on CIA -nato – maa,tanska maalilman vanhimipia illuministi maita ja mind control illuministien toimintaa,CIA lennot tehty tanskasta,Pekka Ericin kontakti oli internet Tansachee opuloiksi tanskalainen natsismiin ja sioten satanistiseen toimintaan litettävä henkilö,ja halfdan-puoliksi tanskalainen Tanaschee on aatelinen,joka voi viitata korkeaan illuministiseen toimintaan(mind control?).
  Mind control eli mielenkontrollointi voidaan tehdä roolipelaamisena jolloin tyyppi joka tekee mind cotnrolloia ei edes itse tarvitse olla tietoinen koko asiasta, senkun vain tekee mitä sen pakotetaan tekeen SMS’ien tai puhelujen tai internetin kautta.Mind controller panee jengi jäsenet tekeen mind controllia tuolla tavalla- ja uhri voidaan saattaa hulluuteen.
  Esim minua kiusataan koko ajan viranomaisten,jengien,ja kaikkien taholta-joten tiedän mistä on kysymys.Jatkuva uhka ja kiuusaaminen.
  2 päivän aikana jolloin kirjoitin palstalle,oli jo minulle tehty n. 3-4 ihmisoikeus mind control rikosta ennen kuin edes ehdin avaamaan internet yhteyden.
  STOP MORTENSEN MIND CONTROL TANSKA
  Control society has revealed itself
  Pekka was a mind control victim?

 3. Suomi24stä kadonneet viestit Pekka Ericin ja Jokelan tapahtumista (aika paljastavaa- totuus salataan-kuka taustalla? Onnistuin tallentamaan vain muutaman-Varmaan ainakin 100 viestiä kadonnut AIHEESTA JOISSA PALJON MM. KIINNOSTAVIA LINKKEJÄ SSRI -LÄÄKKEESTÄ jota Pekka Eric Auvinen oli saanut psykiatriltaan ennen murhia, ja joka on sama aine jota aiemmin olivat mm. saaneet Columbinen massamurhaajat,Sanna Sillanpää ja Virginia techin massamurhaaja. Ei tuosta voi muuta päätrellä kuin että totuus salataan, ja että suomi24 on tiukasti yhteydessä moisiin piireihin jotka salaavat totuutta, kuten media ja viranomaiset.On kauheata että sama lääke on jaossa koko ajan nuorille, ja toisaalta on melkein kauheampaa huomata kuinka Stasi-systeemi on toiminnassa koko ajan ja jopa kansainvälisesti.Totuuden sijasta ihmisille annetaan bullshit artikkeleita Pekka Ericin ajatuksista ja internet sivuista , ja leimataan internetiiä ja politiikkaa vaaralliseksi,ja kehtaavat vielä sanoa että tarvitaan psykiatria ja seurantaa.Ainoa joka valvontaa tarvitsee on moinen psykiatria joka jakaa nuorille moisia tappajapillereitä.
  Samoin ytheydet tanskaan on vaiettu.Pekan nettiyhteys oli tanskalais-englantilais yhteyksinen aatelissuku nainen ,joka saattaa olla ollut yhteydessä illuministi hierarkiaan kuuluviin mielenkontrollointi-piireihin.Pekan natsi touhu on saattanut olla osa natsisatanisti jengejä-ja noistakin oli monta vioestiä jotka poistui heti- ja mainittiiin mm. että tanskan satanistigootinatsi jengit on osa mind control mielenkontrollointi touhuja jossa m´ielenkontrollointia voidaan tehdä jengien roolipelinä, ja johto saattaa tulla tanskan natsi-goth-satanisti hierarkian piiristä.Tanska on vanha illuministi maa-jonka kuningashuone on perinteisesti osa illuministi hierarkiaa.CIA MKULTRA projektit on jo 60-luvulla tutkineet mind control meíelenkontrollointia ja mm. huumeiden (SSRI?) käyttoä siinä.CIA lennot tanskaan ja pohjolassa voi olla osa tuota hommaa-ja noista goottinatsisatanisteista mainittiin että osa niistä(jengien johtajat?) saattaa omata poliisivaltuudet salassa- ja koko tuo homma on niin korkealla tasolla että ne on kaikki lain yläpuolella ja siksi juuri ne voi salata kaiken.Tuo selittää sen miksi tiedot koko jokelan tapauksesta salataan?):
  Poistetut viestit:
  SSRI PILLERIT TAPPAA
  Kirjoittanut: PSYKIATRI POSEEN?
  http://www.ssristories.com/index.php
  ———-
  PSYKIATRIN NIMI SALATAAN-MIKSI
  Kirjoittanut: MURHAPILLERI JOKELA 666
  SANNA SILLANPÄÄ JA ERIC -SAMA PSYKIATRI?
  MEDIA HOI !!!!!!
  ——
  MIND CONTROL JATKUU
  Kirjoittanut: JOKELA PSYKIATRI NATSISMI
  MIND CONTROL JATKUU
  MUA KIUSATAAN
  JA VAINOTAAN KOKO AJAN
  AIVAN KUTEN PEKKAAKIN

  STOP TANSKA NATSI MIND CONTROL eli mielenkontrollointi(MIND =MIELI,CONTROL=kontrollointi)
  NYT!!!!!!!!!!!!!
  KAIKKI TIETO TANSKA YHTEYKSISTÅ ESIIN HETI!!!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: CIA 666 LENNOT?
  VIESTIT KATOAA-TOTUUS SALATTU-
  ROOLIPELI SATANISMILLA KIUSATAAN IHMISET- SATANOJENGIEN UHTRIT JA SAADAAN NE TEKEEN PAHAA.
  MINUNKIN NIMI ON SUOMI24 LAITETTU-JA SATANISTI JENGIT KIUSAA KOKO AJAN.
  SE ON TIEDOSSA –
  JENGI SATANISTIT SAANEET YHEYDET TANSKASTA.
  JOKAINEN TANSKASTA SUOMEEN OLLUT YHTEYS 2000-2007 ON TUTKITTAVA JA MÅRTENSEN NATSI NAZI MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI PSYKIATRIA ON STOPATTAVA NYT HETI !
  ILMOITTAKAA POLIISILLE KAIKKI TIEDOT JOKA TANSKA YHTEYKSISTÄ HETI:TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS VAIETAAN
  Kirjoittanut: JOKELA SATANISMI 10.11.2007 klo 13.27
  TANKSAN MIELENKONTROLLOINTI MÅRTENSEN YHTEYS VAIETTU.
  TANASCHEEL OLI HALFDAN – PUOLIKSI TANSKALAINEN NETTI KAVERI JOKA LUULTAVASTI OLI NATSI SATANISMIA.
  NATSI SATANISTINEN MIELENKONTROLLOINTI MIND CONTROL ON TUNNETTU ASIA-
  JA PSYKIATRI VOI OLLA MUKANA –
  TAI NATSI SATANISTI JOKELA TAI NATSI GOOTTI SATANISTI JENGIT MUKANA-
  KAIKKI TANSKA YHYTEYDET SELVITETTÄVÄ HETI-
  ILMOITUS POLIIISILLE HETI!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  PSYKIATRIN NIMI SALATTU
  Kirjoittanut: JOKELA MIKSI ?
  MIKSI?
  ONKO KYSE ELIITIN EU NATSI SATANISTEISTÄ MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI OPERAATIOSTA TAAS.
  ONKO TUTKIMUS TARKKA-
  VAI SALAAKO POLIISI TAAS TODISTEET JA LAKAISEE MATON ALLE?
  = ELIITTI MIND CONTROL OPERAATIO-
  SATANISTINEN MAAILMAN NEW WORLD ORDER- ELIITIN OPERAATIO ?
  SSRI -PILLERIT ANNETTIIN TAHALLAAN PEKALLE JA KIUSATTIIN???
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANASCHEEL LAUKAISI )?
  Kirjoittanut: MIND CONTROL? 10.11.2007 klo 13.50
  TANASCHEEL
  TANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEEL
  MÅRTENSEN NAZI MIELENKONTROLLOINTI MKULTRA CIA LENTO LENNOT TANSKA MIND CONTROL OPERATIONS STOPPIIN HETI!
  KAIKKI TIETO NATSI JENGIEN
  Kirjoittanut: SATANISMI
  KAIKKI TIETO NATSI GOOTTI JENGIEN SATANISTIYHTEYDET TANSKAAN HETI POLIISILLE TIETO.
  MÅRTENSEN MIND CONTROL CIA MKULTRA CIA LENNOT LENTO YTHEYDET JA JOKA TANSKALAISEN KONTAKTIT SUOMESSA 2000-2007 TIETO POLIISILLE HETI!

  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: MEDIA VALEHTELEE
  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: NAZI EU SALALIITTO
  MURHA SALALLIITTO
  EUVOSTOLIITTOLAINEN SUOMI24 POISTAA VIESTIT-
  MEDIA EI KERRO SSRI- MURHAPILLERIEN VAIKUTUKSISTA-
  JO 1000 MURHAA:
  http://www.ssristories.com/index.php
  JA SATANISTI MIND CONTROL NAZI YHTEYDET SALATAAN, MM. TANSKA MÅRTENSEN HALFDAN NAZI BITCH INTERNET YHTEYS JA GOOTTI NATSI JENGIEN TOIMINTA YHTEYDET SUOMI-TANSKA 2000-2007- TULISI TUTKIA-
  KAIKKI YHTEYDET-JOKA TIETO TANSKAISISTA YHTEYKSISTÄ SUOMEN JENGEIHIN JA SIITÄ MITEN NE ON MM. LAITTANEET NAZI MIND CONTROL ELI IMIELENKONTROLLOINTI SIAT SUOMI24 JA KOKO NETTIIN SUOMESSA JA MEDIAAN JA TV:SEEN, JNE.
  NOILLE GOOTTINATSISIOILLE JENGEILLE ANNETAAN POLIISIVALTUUDET SALASSA- JA NOI TYYPIT LENTELLEE CIA LENNOILLA PITKIN MAAILMAA JA TEKEE MIND CONTROLLIA MIELENKONTROLLOINTIA –
  JA SEKOITTI PEKANKIN PÄÄN?
  ———-
  Muistikuvan mukaan joitakin poistettujen viestien aiheita:
  Tanskalainen mind control eli mielenkontrollointi yhteisö takana.
  SSRI nimen alkuperä?:
  SS= nazi SS
  R = ensimmäinen kirjain Rasmussen nimestä,joka on tanskan mind control yhteisön tunnettu tyyppi.
  I= englanniksi ‘minä’.
  SSRI nimi on siten osa maailmaa hallitsevan business eliitin ‘salakieltä’ jota he voivat tehdä koska maailman eliitti omistaa kaikki businekset maailmassa-ja tuollaiset nimet ja firmanimetkin on vain niiden keskinäistä merkkikieltä,tai tarkoitettu vihjaamaan ihmisille niiden mahdista,koska ne hallitsee koko maailmaa,hallituksetkin tottelee suurimpia ja rikkaampia kansainvälisiä piirejä-
  jotka eivät olemassaolostaan anna tietoa ihmisille,vaan toimivat salassa.Se on helppoa koska ne omistavat myös median.
  Natsi ja satanistiset jengit on samaa, esim, Hitleri oli Thulesociety-satanisti, ja kaikki natsiporukat on satanismiseen hierarkiaan kuuluvia.Tanskan yhteydet Auvinen Pekka Eric’iin tutkittava,on liian monta tanskan
  mind controlliin viittaavaa asiaa:Tanska on CIA -nato – maa,tanska maalilman vanhimipia illuministi maita ja mind control illuministien toimintaa,CIA lennot tehty tanskasta,Pekka Ericin kontakti oli internet Tansachee opuloiksi tanskalainen natsismiin ja sioten satanistiseen toimintaan litettävä henkilö,ja halfdan-puoliksi tanskalainen Tanaschee on aatelinen,joka voi viitata korkeaan illuministiseen toimintaan(mind control?).
  Mind control eli mielenkontrollointi voidaan tehdä roolipelaamisena jolloin tyyppi joka tekee mind cotnrolloia ei edes itse tarvitse olla tietoinen koko asiasta, senkun vain tekee mitä sen pakotetaan tekeen SMS’ien tai puhelujen tai internetin kautta.Mind controller panee jengi jäsenet tekeen mind controllia tuolla tavalla- ja uhri voidaan saattaa hulluuteen.
  Esim minua kiusataan koko ajan viranomaisten,jengien,ja kaikkien taholta-joten tiedän mistä on kysymys.Jatkuva uhka ja kiuusaaminen.
  2 päivän aikana jolloin kirjoitin palstalle,oli jo minulle tehty n. 3-4 ihmisoikeus mind control rikosta ennen kuin edes ehdin avaamaan internet yhteyden.
  STOP MORTENSEN MIND CONTROL TANSKA
  Control society has revealed itself
  Pekka was a mind control victim?

 4. Suomi24stä kadonneet viestit Pekka Ericin ja Jokelan tapahtumista (aika paljastavaa- totuus salataan-kuka taustalla? Onnistuin tallentamaan vain muutaman-Varmaan ainakin 100 viestiä kadonnut AIHEESTA JOISSA PALJON MM. KIINNOSTAVIA LINKKEJÄ SSRI -LÄÄKKEESTÄ jota Pekka Eric Auvinen oli saanut psykiatriltaan ennen murhia, ja joka on sama aine jota aiemmin olivat mm. saaneet Columbinen massamurhaajat,Sanna Sillanpää ja Virginia techin massamurhaaja. Ei tuosta voi muuta päätrellä kuin että totuus salataan, ja että suomi24 on tiukasti yhteydessä moisiin piireihin jotka salaavat totuutta, kuten media ja viranomaiset.On kauheata että sama lääke on jaossa koko ajan nuorille, ja toisaalta on melkein kauheampaa huomata kuinka Stasi-systeemi on toiminnassa koko ajan ja jopa kansainvälisesti.Totuuden sijasta ihmisille annetaan bullshit artikkeleita Pekka Ericin ajatuksista ja internet sivuista , ja leimataan internetiiä ja politiikkaa vaaralliseksi,ja kehtaavat vielä sanoa että tarvitaan psykiatria ja seurantaa.Ainoa joka valvontaa tarvitsee on moinen psykiatria joka jakaa nuorille moisia tappajapillereitä.
  Samoin ytheydet tanskaan on vaiettu.Pekan nettiyhteys oli tanskalais-englantilais yhteyksinen aatelissuku nainen ,joka saattaa olla ollut yhteydessä illuministi hierarkiaan kuuluviin mielenkontrollointi-piireihin.Pekan natsi touhu on saattanut olla osa natsisatanisti jengejä-ja noistakin oli monta vioestiä jotka poistui heti- ja mainittiiin mm. että tanskan satanistigootinatsi jengit on osa mind control mielenkontrollointi touhuja jossa m´ielenkontrollointia voidaan tehdä jengien roolipelinä, ja johto saattaa tulla tanskan natsi-goth-satanisti hierarkian piiristä.Tanska on vanha illuministi maa-jonka kuningashuone on perinteisesti osa illuministi hierarkiaa.CIA MKULTRA projektit on jo 60-luvulla tutkineet mind control meíelenkontrollointia ja mm. huumeiden (SSRI?) käyttoä siinä.CIA lennot tanskaan ja pohjolassa voi olla osa tuota hommaa-ja noista goottinatsisatanisteista mainittiin että osa niistä(jengien johtajat?) saattaa omata poliisivaltuudet salassa- ja koko tuo homma on niin korkealla tasolla että ne on kaikki lain yläpuolella ja siksi juuri ne voi salata kaiken.Tuo selittää sen miksi tiedot koko jokelan tapauksesta salataan?):
  http://www.ahrp.org/infomail/05/04/16.php
  http://www.breggin.com/luvox.html
  http://www.truebooks.com/prozac.html

  Iltalehti.fi | Jokelantragedia | 08.11.2007 | Ampumaseura: Ei …
  Tutkimus: SSRI-lääkitys voi johtaa väkivaltaan … jossa espoolainen Sanna Sillanpää ampui kolme miestä ja haavoitti yhtä helmikuussa vuonna 1999. …
  Poistetut viestit:
  SSRI PILLERIT TAPPAA
  Kirjoittanut: PSYKIATRI POSEEN?
  http://www.ssristories.com/index.php
  ———-
  PSYKIATRIN NIMI SALATAAN-MIKSI
  Kirjoittanut: MURHAPILLERI JOKELA 666
  SANNA SILLANPÄÄ JA ERIC -SAMA PSYKIATRI?
  MEDIA HOI !!!!!!
  ——
  MIND CONTROL JATKUU
  Kirjoittanut: JOKELA PSYKIATRI NATSISMI
  MIND CONTROL JATKUU
  MUA KIUSATAAN
  JA VAINOTAAN KOKO AJAN
  AIVAN KUTEN PEKKAAKIN

  STOP TANSKA NATSI MIND CONTROL eli mielenkontrollointi(MIND =MIELI,CONTROL=kontrollointi)
  NYT!!!!!!!!!!!!!
  KAIKKI TIETO TANSKA YHTEYKSISTÅ ESIIN HETI!!!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: CIA 666 LENNOT?
  VIESTIT KATOAA-TOTUUS SALATTU-
  ROOLIPELI SATANISMILLA KIUSATAAN IHMISET- SATANOJENGIEN UHTRIT JA SAADAAN NE TEKEEN PAHAA.
  MINUNKIN NIMI ON SUOMI24 LAITETTU-JA SATANISTI JENGIT KIUSAA KOKO AJAN.
  SE ON TIEDOSSA –
  JENGI SATANISTIT SAANEET YHEYDET TANSKASTA.
  JOKAINEN TANSKASTA SUOMEEN OLLUT YHTEYS 2000-2007 ON TUTKITTAVA JA MÅRTENSEN NATSI NAZI MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI PSYKIATRIA ON STOPATTAVA NYT HETI !
  ILMOITTAKAA POLIISILLE KAIKKI TIEDOT JOKA TANSKA YHTEYKSISTÄ HETI:TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS VAIETAAN
  Kirjoittanut: JOKELA SATANISMI 10.11.2007 klo 13.27
  TANKSAN MIELENKONTROLLOINTI MÅRTENSEN YHTEYS VAIETTU.
  TANASCHEEL OLI HALFDAN – PUOLIKSI TANSKALAINEN NETTI KAVERI JOKA LUULTAVASTI OLI NATSI SATANISMIA.
  NATSI SATANISTINEN MIELENKONTROLLOINTI MIND CONTROL ON TUNNETTU ASIA-
  JA PSYKIATRI VOI OLLA MUKANA –
  TAI NATSI SATANISTI JOKELA TAI NATSI GOOTTI SATANISTI JENGIT MUKANA-
  KAIKKI TANSKA YHYTEYDET SELVITETTÄVÄ HETI-
  ILMOITUS POLIIISILLE HETI!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  PSYKIATRIN NIMI SALATTU
  Kirjoittanut: JOKELA MIKSI ?
  MIKSI?
  ONKO KYSE ELIITIN EU NATSI SATANISTEISTÄ MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI OPERAATIOSTA TAAS.
  ONKO TUTKIMUS TARKKA-
  VAI SALAAKO POLIISI TAAS TODISTEET JA LAKAISEE MATON ALLE?
  = ELIITTI MIND CONTROL OPERAATIO-
  SATANISTINEN MAAILMAN NEW WORLD ORDER- ELIITIN OPERAATIO ?
  SSRI -PILLERIT ANNETTIIN TAHALLAAN PEKALLE JA KIUSATTIIN???
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANASCHEEL LAUKAISI )?
  Kirjoittanut: MIND CONTROL? 10.11.2007 klo 13.50
  TANASCHEEL
  TANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEEL
  MÅRTENSEN NAZI MIELENKONTROLLOINTI MKULTRA CIA LENTO LENNOT TANSKA MIND CONTROL OPERATIONS STOPPIIN HETI!
  KAIKKI TIETO NATSI JENGIEN
  Kirjoittanut: SATANISMI
  KAIKKI TIETO NATSI GOOTTI JENGIEN SATANISTIYHTEYDET TANSKAAN HETI POLIISILLE TIETO.
  MÅRTENSEN MIND CONTROL CIA MKULTRA CIA LENNOT LENTO YTHEYDET JA JOKA TANSKALAISEN KONTAKTIT SUOMESSA 2000-2007 TIETO POLIISILLE HETI!

  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: MEDIA VALEHTELEE
  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: NAZI EU SALALIITTO
  MURHA SALALLIITTO
  EUVOSTOLIITTOLAINEN SUOMI24 POISTAA VIESTIT-
  MEDIA EI KERRO SSRI- MURHAPILLERIEN VAIKUTUKSISTA-
  JO 1000 MURHAA:
  http://www.ssristories.com/index.php
  JA SATANISTI MIND CONTROL NAZI YHTEYDET SALATAAN, MM. TANSKA MÅRTENSEN HALFDAN NAZI BITCH INTERNET YHTEYS JA GOOTTI NATSI JENGIEN TOIMINTA YHTEYDET SUOMI-TANSKA 2000-2007- TULISI TUTKIA-
  KAIKKI YHTEYDET-JOKA TIETO TANSKAISISTA YHTEYKSISTÄ SUOMEN JENGEIHIN JA SIITÄ MITEN NE ON MM. LAITTANEET NAZI MIND CONTROL ELI IMIELENKONTROLLOINTI SIAT SUOMI24 JA KOKO NETTIIN SUOMESSA JA MEDIAAN JA TV:SEEN, JNE.
  NOILLE GOOTTINATSISIOILLE JENGEILLE ANNETAAN POLIISIVALTUUDET SALASSA- JA NOI TYYPIT LENTELLEE CIA LENNOILLA PITKIN MAAILMAA JA TEKEE MIND CONTROLLIA MIELENKONTROLLOINTIA –
  JA SEKOITTI PEKANKIN PÄÄN?
  ———-
  Muistikuvan mukaan joitakin poistettujen viestien aiheita:
  Tanskalainen mind control eli mielenkontrollointi yhteisö takana.
  SSRI nimen alkuperä?:
  SS= nazi SS
  R = ensimmäinen kirjain Rasmussen nimestä,joka on tanskan mind control yhteisön tunnettu tyyppi.
  I= englanniksi ‘minä’.
  SSRI nimi on siten osa maailmaa hallitsevan business eliitin ‘salakieltä’ jota he voivat tehdä koska maailman eliitti omistaa kaikki businekset maailmassa-ja tuollaiset nimet ja firmanimetkin on vain niiden keskinäistä merkkikieltä,tai tarkoitettu vihjaamaan ihmisille niiden mahdista,koska ne hallitsee koko maailmaa,hallituksetkin tottelee suurimpia ja rikkaampia kansainvälisiä piirejä-
  jotka eivät olemassaolostaan anna tietoa ihmisille,vaan toimivat salassa.Se on helppoa koska ne omistavat myös median.
  Natsi ja satanistiset jengit on samaa, esim, Hitleri oli Thulesociety-satanisti, ja kaikki natsiporukat on satanismiseen hierarkiaan kuuluvia.Tanskan yhteydet Auvinen Pekka Eric’iin tutkittava,on liian monta tanskan
  mind controlliin viittaavaa asiaa:Tanska on CIA -nato – maa,tanska maalilman vanhimipia illuministi maita ja mind control illuministien toimintaa,CIA lennot tehty tanskasta,Pekka Ericin kontakti oli internet Tansachee opuloiksi tanskalainen natsismiin ja sioten satanistiseen toimintaan litettävä henkilö,ja halfdan-puoliksi tanskalainen Tanaschee on aatelinen,joka voi viitata korkeaan illuministiseen toimintaan(mind control?).
  Mind control eli mielenkontrollointi voidaan tehdä roolipelaamisena jolloin tyyppi joka tekee mind cotnrolloia ei edes itse tarvitse olla tietoinen koko asiasta, senkun vain tekee mitä sen pakotetaan tekeen SMS’ien tai puhelujen tai internetin kautta.Mind controller panee jengi jäsenet tekeen mind controllia tuolla tavalla- ja uhri voidaan saattaa hulluuteen.
  Esim minua kiusataan koko ajan viranomaisten,jengien,ja kaikkien taholta-joten tiedän mistä on kysymys.Jatkuva uhka ja kiuusaaminen.
  2 päivän aikana jolloin kirjoitin palstalle,oli jo minulle tehty n. 3-4 ihmisoikeus mind control rikosta ennen kuin edes ehdin avaamaan internet yhteyden.
  STOP MORTENSEN MIND CONTROL TANSKA
  Control society has revealed itself
  http://www.iltalehti.fi/jokelantragedia/200711086822825_jt.shtml
  http://www.ahrp.org/infomail/05/04/16.php
  http://www.breggin.com/luvox.html
  http://www.truebooks.com/prozac.html

  Iltalehti.fi | Jokelantragedia | 08.11.2007 | Ampumaseura: Ei …
  Tutkimus: SSRI-lääkitys voi johtaa väkivaltaan … jossa espoolainen Sanna Sillanpää ampui kolme miestä ja haavoitti yhtä helmikuussa vuonna 1999. …
  http://www.google.com/search?hl=en&q=sanna++ssri+sillanp%C3%A4%C3%A4

 5. Suomi24stä kadonneet viestit Pekka Ericin ja Jokelan tapahtumista (aika paljastavaa- totuus salataan-kuka taustalla? Onnistuin tallentamaan vain muutaman-Varmaan ainakin 100 viestiä kadonnut AIHEESTA JOISSA PALJON MM. KIINNOSTAVIA LINKKEJÄ SSRI -LÄÄKKEESTÄ jota Pekka Eric Auvinen oli saanut psykiatriltaan ennen murhia, ja joka on sama aine jota aiemmin olivat mm. saaneet Columbinen massamurhaajat,Sanna Sillanpää ja Virginia techin massamurhaaja. Ei tuosta voi muuta päätrellä kuin että totuus salataan, ja että suomi24 on tiukasti yhteydessä moisiin piireihin jotka salaavat totuutta, kuten media ja viranomaiset.On kauheata että sama lääke on jaossa koko ajan nuorille, ja toisaalta on melkein kauheampaa huomata kuinka Stasi-systeemi on toiminnassa koko ajan ja jopa kansainvälisesti.Totuuden sijasta ihmisille annetaan bullshit artikkeleita Pekka Ericin ajatuksista ja internet sivuista , ja leimataan internetiiä ja politiikkaa vaaralliseksi,ja kehtaavat vielä sanoa että tarvitaan psykiatria ja seurantaa.Ainoa joka valvontaa tarvitsee on moinen psykiatria joka jakaa nuorille moisia tappajapillereitä.
  Samoin ytheydet tanskaan on vaiettu.Pekan nettiyhteys oli tanskalais-englantilais yhteyksinen aatelissuku nainen ,joka saattaa olla ollut yhteydessä illuministi hierarkiaan kuuluviin mielenkontrollointi-piireihin.Pekan natsi touhu on saattanut olla osa natsisatanisti jengejä-ja noistakin oli monta vioestiä jotka poistui heti- ja mainittiiin mm. että tanskan satanistigootinatsi jengit on osa mind control mielenkontrollointi touhuja jossa m´ielenkontrollointia voidaan tehdä jengien roolipelinä, ja johto saattaa tulla tanskan natsi-goth-satanisti hierarkian piiristä.Tanska on vanha illuministi maa-jonka kuningashuone on perinteisesti osa illuministi hierarkiaa.CIA MKULTRA projektit on jo 60-luvulla tutkineet mind control meíelenkontrollointia ja mm. huumeiden (SSRI?) käyttoä siinä.CIA lennot tanskaan ja pohjolassa voi olla osa tuota hommaa-ja noista goottinatsisatanisteista mainittiin että osa niistä(jengien johtajat?) saattaa omata poliisivaltuudet salassa- ja koko tuo homma on niin korkealla tasolla että ne on kaikki lain yläpuolella ja siksi juuri ne voi salata kaiken.Tuo selittää sen miksi tiedot koko jokelan tapauksesta salataan?):
  http://www.ahrp.org/infomail/05/04/16.php
  http://www.breggin.com/luvox.html
  http://www.truebooks.com/prozac.html

  Iltalehti.fi | Jokelantragedia | 08.11.2007 | Ampumaseura: Ei …
  Tutkimus: SSRI-lääkitys voi johtaa väkivaltaan … jossa espoolainen Sanna Sillanpää ampui kolme miestä ja haavoitti yhtä helmikuussa vuonna 1999. …
  Poistetut viestit:
  SSRI PILLERIT TAPPAA
  Kirjoittanut: PSYKIATRI POSEEN?
  http://www.ssristories.com/index.php
  ———-
  PSYKIATRIN NIMI SALATAAN-MIKSI
  Kirjoittanut: MURHAPILLERI JOKELA 666
  SANNA SILLANPÄÄ JA ERIC -SAMA PSYKIATRI?
  MEDIA HOI !!!!!!
  ——
  MIND CONTROL JATKUU
  Kirjoittanut: JOKELA PSYKIATRI NATSISMI
  MIND CONTROL JATKUU
  MUA KIUSATAAN
  JA VAINOTAAN KOKO AJAN
  AIVAN KUTEN PEKKAAKIN

  STOP TANSKA NATSI MIND CONTROL eli mielenkontrollointi(MIND =MIELI,CONTROL=kontrollointi)
  NYT!!!!!!!!!!!!!
  KAIKKI TIETO TANSKA YHTEYKSISTÅ ESIIN HETI!!!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: CIA 666 LENNOT?
  VIESTIT KATOAA-TOTUUS SALATTU-
  ROOLIPELI SATANISMILLA KIUSATAAN IHMISET- SATANOJENGIEN UHTRIT JA SAADAAN NE TEKEEN PAHAA.
  MINUNKIN NIMI ON SUOMI24 LAITETTU-JA SATANISTI JENGIT KIUSAA KOKO AJAN.
  SE ON TIEDOSSA –
  JENGI SATANISTIT SAANEET YHEYDET TANSKASTA.
  JOKAINEN TANSKASTA SUOMEEN OLLUT YHTEYS 2000-2007 ON TUTKITTAVA JA MÅRTENSEN NATSI NAZI MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI PSYKIATRIA ON STOPATTAVA NYT HETI !
  ILMOITTAKAA POLIISILLE KAIKKI TIEDOT JOKA TANSKA YHTEYKSISTÄ HETI:TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS VAIETAAN
  Kirjoittanut: JOKELA SATANISMI 10.11.2007 klo 13.27
  TANKSAN MIELENKONTROLLOINTI MÅRTENSEN YHTEYS VAIETTU.
  TANASCHEEL OLI HALFDAN – PUOLIKSI TANSKALAINEN NETTI KAVERI JOKA LUULTAVASTI OLI NATSI SATANISMIA.
  NATSI SATANISTINEN MIELENKONTROLLOINTI MIND CONTROL ON TUNNETTU ASIA-
  JA PSYKIATRI VOI OLLA MUKANA –
  TAI NATSI SATANISTI JOKELA TAI NATSI GOOTTI SATANISTI JENGIT MUKANA-
  KAIKKI TANSKA YHYTEYDET SELVITETTÄVÄ HETI-
  ILMOITUS POLIIISILLE HETI!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  PSYKIATRIN NIMI SALATTU
  Kirjoittanut: JOKELA MIKSI ?
  MIKSI?
  ONKO KYSE ELIITIN EU NATSI SATANISTEISTÄ MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI OPERAATIOSTA TAAS.
  ONKO TUTKIMUS TARKKA-
  VAI SALAAKO POLIISI TAAS TODISTEET JA LAKAISEE MATON ALLE?
  = ELIITTI MIND CONTROL OPERAATIO-
  SATANISTINEN MAAILMAN NEW WORLD ORDER- ELIITIN OPERAATIO ?
  SSRI -PILLERIT ANNETTIIN TAHALLAAN PEKALLE JA KIUSATTIIN???
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANASCHEEL LAUKAISI )?
  Kirjoittanut: MIND CONTROL? 10.11.2007 klo 13.50
  TANASCHEEL
  TANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEEL
  MÅRTENSEN NAZI MIELENKONTROLLOINTI MKULTRA CIA LENTO LENNOT TANSKA MIND CONTROL OPERATIONS STOPPIIN HETI!
  KAIKKI TIETO NATSI JENGIEN
  Kirjoittanut: SATANISMI
  KAIKKI TIETO NATSI GOOTTI JENGIEN SATANISTIYHTEYDET TANSKAAN HETI POLIISILLE TIETO.
  MÅRTENSEN MIND CONTROL CIA MKULTRA CIA LENNOT LENTO YTHEYDET JA JOKA TANSKALAISEN KONTAKTIT SUOMESSA 2000-2007 TIETO POLIISILLE HETI!

  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: MEDIA VALEHTELEE
  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: NAZI EU SALALIITTO
  MURHA SALALLIITTO
  EUVOSTOLIITTOLAINEN SUOMI24 POISTAA VIESTIT-
  MEDIA EI KERRO SSRI- MURHAPILLERIEN VAIKUTUKSISTA-
  JO 1000 MURHAA:
  http://www.ssristories.com/index.php
  JA SATANISTI MIND CONTROL NAZI YHTEYDET SALATAAN, MM. TANSKA MÅRTENSEN HALFDAN NAZI BITCH INTERNET YHTEYS JA GOOTTI NATSI JENGIEN TOIMINTA YHTEYDET SUOMI-TANSKA 2000-2007- TULISI TUTKIA-
  KAIKKI YHTEYDET-JOKA TIETO TANSKAISISTA YHTEYKSISTÄ SUOMEN JENGEIHIN JA SIITÄ MITEN NE ON MM. LAITTANEET NAZI MIND CONTROL ELI IMIELENKONTROLLOINTI SIAT SUOMI24 JA KOKO NETTIIN SUOMESSA JA MEDIAAN JA TV:SEEN, JNE.
  NOILLE GOOTTINATSISIOILLE JENGEILLE ANNETAAN POLIISIVALTUUDET SALASSA- JA NOI TYYPIT LENTELLEE CIA LENNOILLA PITKIN MAAILMAA JA TEKEE MIND CONTROLLIA MIELENKONTROLLOINTIA –
  JA SEKOITTI PEKANKIN PÄÄN?
  ———-
  Muistikuvan mukaan joitakin poistettujen viestien aiheita:
  Tanskalainen mind control eli mielenkontrollointi yhteisö takana.
  SSRI nimen alkuperä?:
  SS= nazi SS
  R = ensimmäinen kirjain Rasmussen nimestä,joka on tanskan mind control yhteisön tunnettu tyyppi.
  I= englanniksi ‘minä’.
  SSRI nimi on siten osa maailmaa hallitsevan business eliitin ‘salakieltä’ jota he voivat tehdä koska maailman eliitti omistaa kaikki businekset maailmassa-ja tuollaiset nimet ja firmanimetkin on vain niiden keskinäistä merkkikieltä,tai tarkoitettu vihjaamaan ihmisille niiden mahdista,koska ne hallitsee koko maailmaa,hallituksetkin tottelee suurimpia ja rikkaampia kansainvälisiä piirejä-
  jotka eivät olemassaolostaan anna tietoa ihmisille,vaan toimivat salassa.Se on helppoa koska ne omistavat myös median.
  Natsi ja satanistiset jengit on samaa, esim, Hitleri oli Thulesociety-satanisti, ja kaikki natsiporukat on satanismiseen hierarkiaan kuuluvia.Tanskan yhteydet Auvinen Pekka Eric’iin tutkittava,on liian monta tanskan
  mind controlliin viittaavaa asiaa:Tanska on CIA -nato – maa,tanska maalilman vanhimipia illuministi maita ja mind control illuministien toimintaa,CIA lennot tehty tanskasta,Pekka Ericin kontakti oli internet Tansachee opuloiksi tanskalainen natsismiin ja sioten satanistiseen toimintaan litettävä henkilö,ja halfdan-puoliksi tanskalainen Tanaschee on aatelinen,joka voi viitata korkeaan illuministiseen toimintaan(mind control?).
  Mind control eli mielenkontrollointi voidaan tehdä roolipelaamisena jolloin tyyppi joka tekee mind cotnrolloia ei edes itse tarvitse olla tietoinen koko asiasta, senkun vain tekee mitä sen pakotetaan tekeen SMS’ien tai puhelujen tai internetin kautta.Mind controller panee jengi jäsenet tekeen mind controllia tuolla tavalla- ja uhri voidaan saattaa hulluuteen.
  Esim minua kiusataan koko ajan viranomaisten,jengien,ja kaikkien taholta-joten tiedän mistä on kysymys.Jatkuva uhka ja kiuusaaminen.
  2 päivän aikana jolloin kirjoitin palstalle,oli jo minulle tehty n. 3-4 ihmisoikeus mind control rikosta ennen kuin edes ehdin avaamaan internet yhteyden.
  STOP MORTENSEN MIND CONTROL TANSKA
  Control society has revealed itself
  http://www.iltalehti.fi/jokelantragedia/200711086822825_jt.shtml
  http://www.ahrp.org/infomail/05/04/16.php
  http://www.breggin.com/luvox.html
  http://www.truebooks.com/prozac.html

  Iltalehti.fi | Jokelantragedia | 08.11.2007 | Ampumaseura: Ei …
  Tutkimus: SSRI-lääkitys voi johtaa väkivaltaan … jossa espoolainen Sanna Sillanpää ampui kolme miestä ja haavoitti yhtä helmikuussa vuonna 1999. …
  http://www.google.com/search?hl=en&q=sanna++ssri+sillanp%C3%A4%C3%A4

 6. Suomi24stä kadonneet viestit Pekka Ericin ja Jokelan tapahtumista (aika paljastavaa- totuus salataan-kuka taustalla? Onnistuin tallentamaan vain muutaman-Varmaan ainakin 100 viestiä kadonnut AIHEESTA JOISSA PALJON MM. KIINNOSTAVIA LINKKEJÄ SSRI -LÄÄKKEESTÄ jota Pekka Eric Auvinen oli saanut psykiatriltaan ennen murhia, ja joka on sama aine jota aiemmin olivat mm. saaneet Columbinen massamurhaajat,Sanna Sillanpää ja Virginia techin massamurhaaja. Ei tuosta voi muuta päätrellä kuin että totuus salataan, ja että suomi24 on tiukasti yhteydessä moisiin piireihin jotka salaavat totuutta, kuten media ja viranomaiset.On kauheata että sama lääke on jaossa koko ajan nuorille, ja toisaalta on melkein kauheampaa huomata kuinka Stasi-systeemi on toiminnassa koko ajan ja jopa kansainvälisesti.Totuuden sijasta ihmisille annetaan bullshit artikkeleita Pekka Ericin ajatuksista ja internet sivuista , ja leimataan internetiiä ja politiikkaa vaaralliseksi,ja kehtaavat vielä sanoa että tarvitaan psykiatria ja seurantaa.Ainoa joka valvontaa tarvitsee on moinen psykiatria joka jakaa nuorille moisia tappajapillereitä.
  Samoin ytheydet tanskaan on vaiettu.Pekan nettiyhteys oli tanskalais-englantilais yhteyksinen aatelissuku nainen ,joka saattaa olla ollut yhteydessä illuministi hierarkiaan kuuluviin mielenkontrollointi-piireihin.Pekan natsi touhu on saattanut olla osa natsisatanisti jengejä-ja noistakin oli monta vioestiä jotka poistui heti- ja mainittiiin mm. että tanskan satanistigootinatsi jengit on osa mind control mielenkontrollointi touhuja jossa m´ielenkontrollointia voidaan tehdä jengien roolipelinä, ja johto saattaa tulla tanskan natsi-goth-satanisti hierarkian piiristä.Tanska on vanha illuministi maa-jonka kuningashuone on perinteisesti osa illuministi hierarkiaa.CIA MKULTRA projektit on jo 60-luvulla tutkineet mind control meíelenkontrollointia ja mm. huumeiden (SSRI?) käyttoä siinä.CIA lennot tanskaan ja pohjolassa voi olla osa tuota hommaa-ja noista goottinatsisatanisteista mainittiin että osa niistä(jengien johtajat?) saattaa omata poliisivaltuudet salassa- ja koko tuo homma on niin korkealla tasolla että ne on kaikki lain yläpuolella ja siksi juuri ne voi salata kaiken.Tuo selittää sen miksi tiedot koko jokelan tapauksesta salataan?):
  http://www.ahrp.org/infomail/05/04/16.php
  http://www.breggin.com/luvox.html
  http://www.truebooks.com/prozac.html

  Iltalehti.fi | Jokelantragedia | 08.11.2007 | Ampumaseura: Ei …
  Tutkimus: SSRI-lääkitys voi johtaa väkivaltaan … jossa espoolainen Sanna Sillanpää ampui kolme miestä ja haavoitti yhtä helmikuussa vuonna 1999. …
  Poistetut viestit:
  SSRI PILLERIT TAPPAA
  Kirjoittanut: PSYKIATRI POSEEN?
  http://www.ssristories.com/index.php
  ———-
  PSYKIATRIN NIMI SALATAAN-MIKSI
  Kirjoittanut: MURHAPILLERI JOKELA 666
  SANNA SILLANPÄÄ JA ERIC -SAMA PSYKIATRI?
  MEDIA HOI !!!!!!
  ——
  MIND CONTROL JATKUU
  Kirjoittanut: JOKELA PSYKIATRI NATSISMI
  MIND CONTROL JATKUU
  MUA KIUSATAAN
  JA VAINOTAAN KOKO AJAN
  AIVAN KUTEN PEKKAAKIN

  STOP TANSKA NATSI MIND CONTROL eli mielenkontrollointi(MIND =MIELI,CONTROL=kontrollointi)
  NYT!!!!!!!!!!!!!
  KAIKKI TIETO TANSKA YHTEYKSISTÅ ESIIN HETI!!!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  Kirjoittanut: CIA 666 LENNOT?
  VIESTIT KATOAA-TOTUUS SALATTU-
  ROOLIPELI SATANISMILLA KIUSATAAN IHMISET- SATANOJENGIEN UHTRIT JA SAADAAN NE TEKEEN PAHAA.
  MINUNKIN NIMI ON SUOMI24 LAITETTU-JA SATANISTI JENGIT KIUSAA KOKO AJAN.
  SE ON TIEDOSSA –
  JENGI SATANISTIT SAANEET YHEYDET TANSKASTA.
  JOKAINEN TANSKASTA SUOMEEN OLLUT YHTEYS 2000-2007 ON TUTKITTAVA JA MÅRTENSEN NATSI NAZI MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI PSYKIATRIA ON STOPATTAVA NYT HETI !
  ILMOITTAKAA POLIISILLE KAIKKI TIEDOT JOKA TANSKA YHTEYKSISTÄ HETI:TANSKA YHTEYS TUTKITTAVA!!
  TANSKA YHTEYS VAIETAAN
  Kirjoittanut: JOKELA SATANISMI 10.11.2007 klo 13.27
  TANKSAN MIELENKONTROLLOINTI MÅRTENSEN YHTEYS VAIETTU.
  TANASCHEEL OLI HALFDAN – PUOLIKSI TANSKALAINEN NETTI KAVERI JOKA LUULTAVASTI OLI NATSI SATANISMIA.
  NATSI SATANISTINEN MIELENKONTROLLOINTI MIND CONTROL ON TUNNETTU ASIA-
  JA PSYKIATRI VOI OLLA MUKANA –
  TAI NATSI SATANISTI JOKELA TAI NATSI GOOTTI SATANISTI JENGIT MUKANA-
  KAIKKI TANSKA YHYTEYDET SELVITETTÄVÄ HETI-
  ILMOITUS POLIIISILLE HETI!
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  PSYKIATRIN NIMI SALATTU
  Kirjoittanut: JOKELA MIKSI ?
  MIKSI?
  ONKO KYSE ELIITIN EU NATSI SATANISTEISTÄ MIND CONTROL MIELENKONTROLLOINTI OPERAATIOSTA TAAS.
  ONKO TUTKIMUS TARKKA-
  VAI SALAAKO POLIISI TAAS TODISTEET JA LAKAISEE MATON ALLE?
  = ELIITTI MIND CONTROL OPERAATIO-
  SATANISTINEN MAAILMAN NEW WORLD ORDER- ELIITIN OPERAATIO ?
  SSRI -PILLERIT ANNETTIIN TAHALLAAN PEKALLE JA KIUSATTIIN???
  Vastaa tähän viestiin
  Kerro kaverille tästä viestistä
  Ilmoita asiattomasta viestistä
  TANASCHEEL LAUKAISI )?
  Kirjoittanut: MIND CONTROL? 10.11.2007 klo 13.50
  TANASCHEEL
  TANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEELTANASCHEEL
  MÅRTENSEN NAZI MIELENKONTROLLOINTI MKULTRA CIA LENTO LENNOT TANSKA MIND CONTROL OPERATIONS STOPPIIN HETI!
  KAIKKI TIETO NATSI JENGIEN
  Kirjoittanut: SATANISMI
  KAIKKI TIETO NATSI GOOTTI JENGIEN SATANISTIYHTEYDET TANSKAAN HETI POLIISILLE TIETO.
  MÅRTENSEN MIND CONTROL CIA MKULTRA CIA LENNOT LENTO YTHEYDET JA JOKA TANSKALAISEN KONTAKTIT SUOMESSA 2000-2007 TIETO POLIISILLE HETI!

  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: MEDIA VALEHTELEE
  MEDIA VALEHTELEE
  Kirjoittanut: NAZI EU SALALIITTO
  MURHA SALALLIITTO
  EUVOSTOLIITTOLAINEN SUOMI24 POISTAA VIESTIT-
  MEDIA EI KERRO SSRI- MURHAPILLERIEN VAIKUTUKSISTA-
  JO 1000 MURHAA:
  http://www.ssristories.com/index.php
  JA SATANISTI MIND CONTROL NAZI YHTEYDET SALATAAN, MM. TANSKA MÅRTENSEN HALFDAN NAZI BITCH INTERNET YHTEYS JA GOOTTI NATSI JENGIEN TOIMINTA YHTEYDET SUOMI-TANSKA 2000-2007- TULISI TUTKIA-
  KAIKKI YHTEYDET-JOKA TIETO TANSKAISISTA YHTEYKSISTÄ SUOMEN JENGEIHIN JA SIITÄ MITEN NE ON MM. LAITTANEET NAZI MIND CONTROL ELI IMIELENKONTROLLOINTI SIAT SUOMI24 JA KOKO NETTIIN SUOMESSA JA MEDIAAN JA TV:SEEN, JNE.
  NOILLE GOOTTINATSISIOILLE JENGEILLE ANNETAAN POLIISIVALTUUDET SALASSA- JA NOI TYYPIT LENTELLEE CIA LENNOILLA PITKIN MAAILMAA JA TEKEE MIND CONTROLLIA MIELENKONTROLLOINTIA –
  JA SEKOITTI PEKANKIN PÄÄN?
  ———-
  Muistikuvan mukaan joitakin poistettujen viestien aiheita:
  Tanskalainen mind control eli mielenkontrollointi yhteisö takana.
  SSRI nimen alkuperä?:
  SS= nazi SS
  R = ensimmäinen kirjain Rasmussen nimestä,joka on tanskan mind control yhteisön tunnettu tyyppi.
  I= englanniksi ‘minä’.
  SSRI nimi on siten osa maailmaa hallitsevan business eliitin ‘salakieltä’ jota he voivat tehdä koska maailman eliitti omistaa kaikki businekset maailmassa-ja tuollaiset nimet ja firmanimetkin on vain niiden keskinäistä merkkikieltä,tai tarkoitettu vihjaamaan ihmisille niiden mahdista,koska ne hallitsee koko maailmaa,hallituksetkin tottelee suurimpia ja rikkaampia kansainvälisiä piirejä-
  jotka eivät olemassaolostaan anna tietoa ihmisille,vaan toimivat salassa.Se on helppoa koska ne omistavat myös median.
  Natsi ja satanistiset jengit on samaa, esim, Hitleri oli Thulesociety-satanisti, ja kaikki natsiporukat on satanismiseen hierarkiaan kuuluvia.Tanskan yhteydet Auvinen Pekka Eric’iin tutkittava,on liian monta tanskan
  mind controlliin viittaavaa asiaa:Tanska on CIA -nato – maa,tanska maalilman vanhimipia illuministi maita ja mind control illuministien toimintaa,CIA lennot tehty tanskasta,Pekka Ericin kontakti oli internet Tansachee opuloiksi tanskalainen natsismiin ja sioten satanistiseen toimintaan litettävä henkilö,ja halfdan-puoliksi tanskalainen Tanaschee on aatelinen,joka voi viitata korkeaan illuministiseen toimintaan(mind control?).
  Mind control eli mielenkontrollointi voidaan tehdä roolipelaamisena jolloin tyyppi joka tekee mind cotnrolloia ei edes itse tarvitse olla tietoinen koko asiasta, senkun vain tekee mitä sen pakotetaan tekeen SMS’ien tai puhelujen tai internetin kautta.Mind controller panee jengi jäsenet tekeen mind controllia tuolla tavalla- ja uhri voidaan saattaa hulluuteen.
  Esim minua kiusataan koko ajan viranomaisten,jengien,ja kaikkien taholta-joten tiedän mistä on kysymys.Jatkuva uhka ja kiuusaaminen.
  2 päivän aikana jolloin kirjoitin palstalle,oli jo minulle tehty n. 3-4 ihmisoikeus mind control rikosta ennen kuin edes ehdin avaamaan internet yhteyden.
  STOP MORTENSEN MIND CONTROL TANSKA
  Control society has revealed itself
  http://www.iltalehti.fi/jokelantragedia/200711086822825_jt.shtml
  http://www.ahrp.org/infomail/05/04/16.php
  http://www.breggin.com/luvox.html
  http://www.truebooks.com/prozac.html

  Iltalehti.fi | Jokelantragedia | 08.11.2007 | Ampumaseura: Ei …
  Tutkimus: SSRI-lääkitys voi johtaa väkivaltaan … jossa espoolainen Sanna Sillanpää ampui kolme miestä ja haavoitti yhtä helmikuussa vuonna 1999. …
  http://www.google.com/search?hl=en&q=sanna++ssri+sillanp%C3%A4%C3%A4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s